Zoeken
  • suzannezandstra

Zit stil en houd je mond

Inspirerende filmpjes, ik ga er zo goed op! Tijdens het voorbereiden van mijn lessen op de basisschool, maar ook zeker voor de pabo, ben ik altijd op zoek naar materiaal waarmee ik 'het vlammetje' van leerlingen en studenten aan kan zetten. Dit kan een muziekfragment, een beeldend kunstwerk, maar ook een inspirerende video zijn. Deze video kwam ik tegen via een kunst collega (Anouk Noteboom) en ga ik zeker inzetten voor mijn lessen op de pabo.


Kijk en geniet mee, onder de video klets ik nog even verder.


En... is jouw vlammetje aan? Wat zijn de eerste gedachten die nu bij je opkomen? Hoe denk jij over onderwijs en wat 'leren' is? Hoe heb je zelf les gehad op school en wat heeft dat met jouw motivatie/creativiteit/nieuwsgierigheid gedaan?


Na dit filmpje krijg ik een inspiratie boost!! Ik wil de golven dirigeren, lessen maken die inspireren, die studenten opleiden tot kritische creatieve mensen, die mogelijkheden zien en durven! Van dit filmpje krijg ik energie, zin om een verschil te maken in de wereld, om iets bij te dragen aan de levens van anderen. Mijn handen kriebelen en mijn hoofd gaat naar de 5e versnelling om te maken, creëren, te doen!


Laten we met elkaar verder kletsen over dit filmpje en welke inzichten dit jouw geeft in de reacties onder deze blog of op instagram.


Staat jouw vlammetje aan?


Liefs,

Suus


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven